Παναθηναϊκός: Ο... Ολυμπιακός κρίνει το μέλλον του Αλόνσο

Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό δεδομένα θα κρίνει και το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς μιλάμε για ένα ντέρμπι αιωνίων.

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός, απογοήτευση και άμεση λύση

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά και ζητούν άμεσα λύση.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο φαίνεται πως στην παρούσα φάση αδυνατεί να εμπνεύσει τους παίκτες του και να προχωρήσουν μαζί προς μια νέα κατεύθυνση που θα είναι καλύτερη και πιο αισιόδοξη σ’ όλα τα επίπεδα.

Η πίεση, λοιπόν, μεγαλώνει συνεχώς με το πέρας των παιχνιδιών και ο Ουρουγουανός τεχνικός βρίσκεται συνεχώς κι όλο και περισσότερο με την πλάτη στον τοίχο, καθώς όσο η εικόνα δεν αλλάζει και τ’ αποτελέσματα δεν έρχονται τόσο το ποτήρι της υπομονής αδειάζει.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι και ντέρμπι «αιωνίων», δεδομένα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία του Αλόνσο στον πάγκο του Παναθηναϊκού το επόμενο διάστημα.

Όπως είναι κατανοητό ο τεχνικός των πρασίνων με μία νίκη θα κερδίσει χρόνο, με μία νίκη παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο θα δώσει χρόνο κι εμπιστοσύνη τόσο προς τη διοίκηση όσο και προς τον κόσμο της ομάδας.

Ωστόσο σε περίπτωση ήττας με κακό ποδόσφαιρο, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τον ίδιο και θεωρώ απίθανο να μην έχουμε εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Όλα όμως θα φανούν από την Κυριακή το βράδυ κι έπειτα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr