Παναθηναϊκός: Αλλάζει ξανά η ενδεκάδα, ποιοι επιστρέφουν

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται ο Παναθηναϊκός με τον Ντιέγκο Αλόνσο να προσπαθεί να χτίσει την ενδεκάδα του προκειμένου να είναι η καλύτερη δυνατή και να του δώσει τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παρασκήνιο με Τζούρισιτς: Η συζήτηση με Αλόνσο και τα νέα δεδομένα

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Κυριακή (06/10, 20:30) αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι πράσινοι θέλουν μόνο τη νίκη, καθώς επιδιώκουν να κάνουν ένα restart σε όλα τα επίπεδα, καθώς τα αποτελέσματα έως τώρα, αλλά και η εικόνα της ομάδας δεν είναι θετικά.

Όσον αφορά την ενδεκάδα να αναφέρουμε ότι δεδομένα περιμένουμε αρκετές αλλαγές από τον Ντιέγκο Αλόνσο σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα, όπου οι πράσινοι αγωνίστηκαν χωρίς έξι βασικούς παίκτες.

Αρχικά ο Ντραγκόφσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Μπάλντοκ (αντί του Κώτσιρα), στο κέντρο της άμυνας οι Ίνγκασον-Γεντβάι (αντί του Σένκεφελντ) κι αριστέρα ο Μλαντένοβιτς.

Στο κέντρο επιστρέφει στο «6» ο Αράο αντί του Μαξίμοβιτς, ενώ δίπλα του η θέση θα κριθεί σ’ έναν εκ των Τσέριν-Μαξίμοβιτς με τον Τάσο Μπακασέτα να έχει προβάδισμα, αντί του Ουναχί, να βρεθεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Τέλος, ο Πελίστρι θα παραμείνει στην ενδεκάδα και από εκεί και πέρα τη θέση του Τζούρισιτς θα την πάρει ο Τετέ και του Σπόραρ, ο Ιωαννίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr