«Στο κάδρο και ο Παπαδημητρίου αν απολυθεί ο Αλόνσο»

Οι εξελίξεις στο Τριφύλλι τρέχουν κι αξίζει να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που ο Ντιέγκο Αλόνσο αποχωρήσει από το σύλλογο, τότε στο κάδρο των ευθυνών θα μπει και ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Παναθηναϊκός: Η λανθασμένη... ενδεκαδάτη κίνηση του Αλόνσο κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να προσπαθήσει να φέρει στην Ελλάδα τον Μαουρίτσιο Σάρι, όμως τελικά το όνειρο αυτό δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα, καθώς ο Ιταλός προπονητής δε δέχθηκε τη δουλειά.

Μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις του Παναθηναϊκού και του Σάρι, ο Γιάννης Παπαδημητρίου έπιασε δουλειά προκειμένου η ομάδα να κλείσει προπονητή και να καλυφθεί το κενό που είχε αφήσει ο Φατίχ Τερίμ, όταν κι αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της περασμένης σεζόν.

Τελικά ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού κατέληξε στην επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος υπέγραψε στους πράσινους κι έπιασε δουλειά με στόχο να επαναφέρει το σύλλογο στην κορυφή.

Παρ’ όλα αυτά η εικόνα της ομάδας δεν είναι καθόλου καλή και τα αποτελέσματα δεν έρχονται όπως είναι φυσικό κι επόμενο.

Έτσι, ολοένα και περισσότερο αυξάνονται τα σενάρια που θέλουν τον Ντιέγκο Αλόνσο ν’ αποχωρεί από τον πράσινο πάγκο μέσα στο επόμενο διάστημα.

Από εκεί και πέρα αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» σε περίπτωση απομάκρυνσης του Ουρουγουανού τεχνικού από τον πάγκο του συλλόγου, τότε στο κάδρο των ευθυνών θα βρεθεί κι ο Γιάννης Παπαδημητρίου, καθώς η επιλογή του συγκεκριμένου προπονητή ήταν δική του.

Δεδομένα πάντως αν και δεν ακούγεται κάτι για άμεση αντικατάσταση του Αλόνσο στον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ όσο φαίνονται, καθώς ένα ντέρμπι «αιωνίων» μπορεί να καθορίσει πολλά από την εξέλιξή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr