Παναθηναϊκός: Παραμένει στον… πάγο ο Βαγιαννίδης

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης προς το παρόν θα παραμείνει εκτός πλάνων από τον Παναθηναϊκό και κανείς δεν ξέρει αν η συγκεκριμένη κατάσταση μεταβληθεί.

Παναθηναϊκός: Παραμένει στον... πάγο ο Βαγιαννίδης

Η υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και μάλιστα από τη στιγμή που δεν υπάρχει εξέλιξη στην ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα μπακ, τα πράγματα έχουν αλλάξει σε τεράστιο βαθμό.

Ουσιαστικά ο 23χρονος μπακ έχει τεθεί εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν πρόκειται ν’ αγωνιστεί ούτε στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως έγινε δηλαδή και με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα η μόνη λύση που μπορεί ν’ αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα είναι μια συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με την οικογένεια και τον μάνατζερ του παίκτη, καθώς είναι παράγοντες που επηρεάζουν τις αποφάσεις του.

Προς το παρόν επικοινωνία μεταξύ αυτών των πλευρών δεν υπάρχει, όμως όσο περνάει ο καιρός και δε βρίσκεται άλλη λύση, το συγκεκριμένο σενάριο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, το μόνο που θα μένει μετά, ώστε να ανανεώσει ο Βαγιαννίδης και να μείνει στον Παναθηναϊκό θα είναι οι δύο πλευρές να τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι.

Exit mobile version