ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Πρόσκληση με Τσέλσι όποιος αγοράσει εισιτήριο με Ολυμπιακό!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνει τη δυνατότητα σε όσους αγοράσουν ή έχουν αγοράσει ήδη εισιτήριο με τον Ολυμπιακό να παρακολουθήσουν και τον αγώνα με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός: Η κίνηση των διαρκείας μετά τις δαπανηρές μεταγραφές

Η ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ:

«Ο Παναθηναϊκός μας βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη καμπή της αγωνιστικής περιόδου. Ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ είναι η πλέον κατάλληλη ευκαιρία για να επανακάμψει η ομάδα.

Ζητάμε από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού τη στήριξη τους, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος να γεμίσουμε τις κερκίδες του γηπέδου και να δοθεί η απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας.

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι όποιος αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, αποκτά πρόσβαση σε 40.000 προσκλήσεις, ποσοστό άνω του 80% των εισιτηρίων που μπορούν να εκδοθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για τον αγώνα UEFA Conference League με αντίπαλο την Τσέλσι (24/10, 19:45)!

Η διαδικασία εξαργύρωσης του εισιτηρίου του αγώνα με τον Ολυμπιακό με πρόσκληση για το ματς με την Τσέλσι, θα γίνει την προσεχή Τρίτη 8/10, θα διαρκέσει μόνον ένα 24ωρο και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η διαδικασία θα γίνει χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας από το Gov Wallet.

Πληροφορίες για την αγορά εισιτηρίου με τον Ολυμπιακό θα βρείτε εδώ

Exit mobile version