Προπονητής Μπάνια Λούκα: «Διάβασα εύκολα τον Παναθηναϊκό, 80 λεπτά παίξαμε στα ίσα!»

Ο Μλάντεν Ζίζοβιτς έκανε επιπρόσθετες δηλώσεις σε ελληνικό μέσο μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό.

Προπονητής Μπάνια Λούκα: «Διάβασα εύκολα τον Παναθηναϊκό, 80 λεπτά παίξαμε στα ίσα!»

Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:

«’Ισως ήταν εύκολο να διαβάσω το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Είχαμε πολλές πληροφορίες για τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε είχαμε αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟΚ και ξέραμε τη νοοτροπία των ελληνικών ομάδων.

Ήταν μεγάλη εμπειρία για εμάς τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, όμως παρακολουθήσαμε τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη ή έστω να διεκδικήσουμε τον ένα βαθμό.

Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Ήταν ασφαλώς το φαβορί του αγώνα, αλλά και ξέραμε πως ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα και ενδεχομένως να μην ήταν συγκεντρωμένοι 100%. Είχαμε κάνει μια καλή ανάλυση για τον αγώνα».

Ο Ζίζοβιτς σημείωσε πως για μεγάλο χρονικό διάστημα η Μπόρατς έπαιξε στα ίσια τους «πράσινους».

«Αυτός είναι ο στόχος μας πριν από κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου. Χρειαζόμασταν ποιότητα για να πάρουμε την ισοπαλία. Για περίπου 80 λεπτά νομίζω παίξαμε στα ίσια τον Παναθηναϊκό, αν και ο αντίπαλος μας είχε 2-3 καλές ευκαιρίες για να σκοράρει δεύτερο γκολ.

Ήμαστε χαρούμενοι για το τελικό αποτέλεσμα διότι μπορούμε να παίζουμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια. Είναι ο πρώτος μας βαθμός σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην ιστορία μας. Είναι ίσως το πιο σημαντικό αποτέλεσμα που έχουμε φέρει. Είναι μια χρυσή χρονιά για εμάς».

Το θετικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και η καλή φετινή εικόνα της Μπόρατς στην Ευρώπη έχει ανοίξει την όρεξη της βοσνιακής ομάδας.

«Είναι μια μεγάλη ερώτηση και για εμάς το που μπορούμε να φτάσουμε. Παίζουμε καλά σε κάθε ματς στην Ευρώπη. Ίσως τα καλύτερα παιχνίδια μας ήταν κόντρα σε Φερεντσβάρος και Παναθηναϊκό, όμως πρέπει να πάμε βήμα-βήμα.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr