Κατσουράνης: «Ξεγελάστηκε ο Παναθηναϊκός – Ο Σπόραρ ήταν αρκετά καλός!» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς απέναντι στη Μπάνια Λούκα από το πρώτο 20λεπτο.

Κατσουράνης: «Ξεγελάστηκε ο Παναθηναϊκός - Ο Σπόραρ ήταν αρκετά καλός!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Ο Παναθηναϊκός έπαιζε με μια ομάδα κατώτερη από εκείνον σε όλα. Όταν η Μπάνια Λούκα πρέσαρε ψηλά, πέρναγε εύκολα τη μπάλα, με τον Μπακασέτα σαν δεκάρι, διαγώνια τον Σπόραρ, τον Τζούρισιτς μέσα και τον Μλαντένοβιτς, όλη τη γραμμή την έπαιρνε ο Πελίστρι.

Το παιχνίδι ήταν εύκολο για τον Παναθηναϊκό, θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς στο πρώτο 20λεπτο.

Μετά το 25-30′ ο Παναθηναϊκός σταμάτησε να παίζει ποδόσφαιρο και η Μπάνια Λούκα απέκτησε την υπεροχή δίχως να κάνει φάσεις. Σα να ξεγελάστηκε ο Παναθηναϊκός, ότι θα νικούσε το παιχνίδι. Έτσι τελείωσε το ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κερδίζει 0-2, 0-3.

Το β ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Δέχτηκε και το γκολ. Μετά το 60′ πήρε τον έλεγχο του αγώνα, ξανάβαλε στην περιοχή τη Μπάνια Λούκα, έβαλε όλα τα όπλα. Δικαιούταν να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αλλά είναι πρόβλημα ότι δεν τα κατάφερε.

Το πρόβλημα είναι από το 25′ μέχρι το 60′, είναι ένα μεγάλο διάστημα απέναντι σε μια ομάδα τέτοιου επιπέδου. Χάνονται, δεν ξέρω. Χάθηκαν χωρίς λόγο!

Ο Παναθηναϊκός είχε καλή λειτουργία με τον Τσέριν και τον Μαξίμοβιτς. Είχε καλή κυκλοφορία, βέβαια, ξαναλέω η ομάδα η άλλη ήταν αδύναμη. Ήταν σαν να έπαιξε ΑΕΚ-Νόα και να ερχόταν ισοπαλία. Όλες οι ελληνικές ομάδες είναι καλύτερες από τη Μπάνια Λούκα.

Ο Μπακασέτας ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Τον έβαλαν οι χαφ στο παιχνίδι και τα στόπερ. Ο Τζούρισιτς ήταν πολύ καλός. Ο Πελίστρι δεν ήταν καλός για ένα ακόμη παιχνίδι. Ο Σπόραρ ήταν αρκετά καλός για τα δεδομένα του και την κατάσταση που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Συμμετείχε σε συνεργασίες, κράτησε τη μπάλα.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version