Παπαθεοδώρου για Παναθηναϊκό: «Ο Αλόνσο θα φύγει, αλλά…»

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό και τη διαφαινόμενη απομάκρυνση του Ντιέγκο Αλόνσο από τον «πράσινο» πάγκο.

Παπαθεοδώρου για Παναθηναϊκό: «Ο Αλόνσο θα φύγει, αλλά...»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο SDNA:

«Στα 12 χρόνια της διοίκησης Αλαφούζου έχουν εφαρμοστεί διάφορα μοντέλα. Της λιτότητας, της αυτάρκειας, ακόμα και της άπλας επί Στραματσόνι.

Με το πιο ακριβό ρόστερ όμως, από όλους τους μεγάλους δεν είχε αποτύχει κι ο Παναθηναϊκός σήμερα μοιάζει με έναν Τιτανικό που έχει αναγνωρίσει το παγόβουνο, το βλέπει, πάει κατά πάνω του και δεν προλαβαίνει πια να στρίψει για να αποφύγει τη σύγκρουση.

Οχι γιατί δεν έχει καλούς παίκτες, όχι γιατί απλά δεν έχει καλά αποτελέσματα. Όσο κυρίως γιατί η ομάδα έχασε τη σύνδεσή της με τον κόσμο. Η ενότητα χάθηκε, το όραμα πέταξε, ο μέσος φίλαθλος έπαψε να έχει ελπίδα. Και μεγάλη ομάδα χωρίς όραμα κι ελπίδα, είναι χαμένη υπόθεση.

Σχεδόν 35 μέρες πριν, το ΟΑΚΑ βούλιαζε από μια παράτολμη, ρισκαδόρικη απόφαση του ιδιοκτήτη να εφαρμόσει οικονομική πολιτική που έβαλε μέσα το ταμείο της ομάδας σε ματς με 60.000 κόσμο. Γιατί; Διότι θεωρήθηκε υπερπάντων αγώνας. Του βγήκε.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ

Exit mobile version