Παναθηναϊκός: Πόσους βαθμούς χρειάζεται για να περάσει στη νοκ άουτ φάση του Conference League

Ο Παναθηναϊκός τα έκανε μαντάρα στην πρεμιέρα του Conference League απέναντι στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα και πλέον μπαίνει σε... περιπέτειες όσον αφορά τη βαθμολογία.

Παναθηναϊκός: Πόσους βαθμούς χρειάζεται για να περάσει στη νοκ άουτ φάση του Conference League

Με το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα και με το ντέρμπι με την Τσέλσι να ακολουθεί, ο Παναθηναϊκός πλέον, κινδυνεύει να μείνει κυριολεκτικά στον άσο και να χάσει το όποιο αβαντάζ του έδωσε η κλήρωση.

Το ζητούμενο για τους πράσινους ήταν να μην πετάξουν βαθμούς για το καλό εισιτήριο, ενώ παράλληλα, να βελτιώσουν τη θέση τους στο ευρωπαϊκό ranking.

Το Τριφύλλι, λοιπόν, χρειάζεται οπωσδήποτε να κάνει το 3×3 με TNS, Μινσκ και Ελσίνκι και από κει και πέρα, να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί απέναντι σε Τσέλσι και Τζουργκάρντεν.

Οι αναμετρήσεις στο Conference League είναι έξι αντί για οκτώ – συγκριτικά με το Europa και το Champions League, οπότε η συγκομιδή βαθμών που απαιτείται είναι μικρότερη.

Για να τερματίσει κανείς στην 8άδα και να περάσει απευθείας στη φάση των «16» κάθε ομάδα χρειάζεται περίπου 11-12 βαθμούς, ενώ για την 24άδα θέλει 7-8 βαθμούς.

(24/10) Παναθηναϊκός – Τσέλσι
(07/11) Ντζουργκάρντεν – Παναθηναϊκός
(28/11) Παναθηναϊκός – Ελσίνκι
(12/12) TNS – Παναθηναϊκός
(19/12) Παναθηναϊκός – Δυναμό Μινσκ

Exit mobile version