Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά βασικός ο μοιραίος Σπόραρ!
Ο Αντράζ Σπόραρ ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός τη φετινή περίοδο στον Παναθηναϊκό με την απόφαση αυτή ν’ αποτελεί και μια μίνι έκπληξη.
Ο Αντράζ Σπόραρ το φετινό καλοκαίρι είχε ενημερωθεί από τους πράσινους πως δεν υπολογίζεται και πως θα πρέπει να βρει ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.
Κάπως έτσι όλο αυτό το διάστημα είχε αγωνιστεί στα δύο ματς με την Μπάνια Λούκα, στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όπου σκόραρε το καθοριστικό γκολ και τέλος στο ματς κόντρα στην Καλλιθέα.
Σ’ όλα αυτά τα παιχνίδια ο Σλοβένος φορ πέρασε ως αλλαγή, ενώ χθες τον είδαμε κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα για πρώτη φορά ως βασικό, καθώς ο Ντιέγκο Αλόνσο ήθελε να δώσει ανάσες στον Φώτη Ιωαννίδη και δεν προτίμησε τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.
Πάντως η επιλογή του δε δικαιώθηκε, καθώς ο Σπόραρ ήταν μοιραίος με δύο χαμένες τεράστιες ευκαιρίες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η υπόθεση που μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις
- Παναθηναϊκός: Ελληνική λύση για το κέντρο και μια «λεπτομέρεια» που αλλάζει τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ γυρίζει σελίδα με... τριπλό «χτύπημα»
- "Η Γκρέμιο ανακοινώνει Τετέ τις επόμενες ώρες"
- Μπλαζεβίτσιους: «Αυτό θα ευχηθώ για Λεσόρ και Παναθηναϊκό»