Ασημακόπουλος: «Ούτε με το… χωριό τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός»

Σκληρή κριτική μέσω της εφημερίδας «Live Sport» άσκησε ο δημοσιογράφος, Νίκος Ασημακόπουλος στον Παναθηναϊκό για τη χθεσινή του ευρωπαϊκή εμφάνιση.

Ασημακόπουλος: «Δημιούργησε μόνος του την κόλαση ο Παναθηναϊκός - Αντί να πει για 0-2...»

Διαβάστε αναλυτικά:

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει χθες ούτε το… χωριό που βρήκε μπροστά του, μάλλον δεν έχει να περιμένει πράγματα στο κοντινό μέλλον. Γιατί, τι ήταν αυτή η Μπόρατς, πέρα από μία ομάδα χωριού; Η ομάδα έχασε “χρυσή” ευκαιρία να πιάσει την πολυπόθητη καλή εμφάνιση και να δείξει ότι συνέρχεται και βρίσκει πατήματα. Το χρειαζόταν κυρίως για να ανεβάσει ψυχολογία. Τίποτα, όμως… Μία από τα ίδια. Οι παίκτες έδειξαν ότι πάσχουν συνολικά στο δημιουργικό κομμάτι, όπως και στα έως τώρα παιχνίδια τους. Παραγωγικό ποδόσφαιρο έπαιξαν στη φάση που έφερε το γκολ του Μπακασέτα και μόνο.

Έχοντας χώρους αλλά και την ελάχιστη δυνατή αντίσταση, κατάφεραν να ολοκληρώσουν με εξαιρετικό τρόπο την επιθετική προσπάθειά τους για το 1-0. Αποδείχθηκε ότι δεν έφτανε για να πάρουν τη νίκη, καθώς από εκεί και πέρα φάνηκε ότι χρειάζονται πολλά άλλα πραγματάκια, αν η ομάδα θέλει να ανακάμψει και να γίνει διεκδικητική. Μετά το χθεσινό 1-1 χτυπούν, πλέον, “σαράντα σήμαντρα και εξήντα δύο καμπάνες”! Γιατί ακόμη και τότε που μπήκαν οι “καλοί”, που ο προπονητής τους κρατούσε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τίποτα δεν άλλαξε ουσιαστικά. Όλα προβλέψιμα και μηδέν ευκαιρίες. Και το δοκάρι του Τετέ, που αν έμπαινε θα έδινε τη νίκη, θα μπορούσε ακόμα μία φορά να ξεγελάσει τους αφελείς για τη συνολική εικόνα.

Exit mobile version