Παναθηναϊκός: Τι έφταιξε στην πρεμιέρα του Conference σύμφωνα με τον Αλόνσο

Το Τριφύλλι απώλεσε βαθμούς στην έδρα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην πρεμιέρα της League Phase, με τον προβληματισμό στα ενδότερα του κλαμπ να κυριαρχεί.

Παναθηναϊκός: «Φωνές» Αλόνσο στα αποδυτήρια - Τι ισχύει για το μέλλον του

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός ήθελε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Conference League, κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε με το τελικό 1-1 να τον αφήνει πίσω στη βαθμολογία.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στάθηκε στην ατυχία που είχαν στην επίθεση οι «Πράσινοι» και δεν μπόρεσαν να «κλειδώσουν» το σπουδαίο διπλό με ένα δεύτερο γκολ, παρότι είχαν αρκετές ευκαιρίες.

Παρόλα αυτά, ίσως θα έπρεπε να σταθεί και στο γκολ της ισοφάρισης, αφού ολόκληρη η άμυνα έμεινε αδρανής δίνοντας την ευκαιρία στον Ντεσπότοβιτς να σκοράρει σχεδόν… αφύλακτος.

Αντί, λοιπόν, να πανηγυρίσει μία εύκολη νίκη ελέω και του ντέρμπι που έρχεται κόντρα στον Ολυμπιακό, μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα όλη η ομάδα έτρεχε να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr