Ενδεκάδες Μπόρατς-Παναθηναϊκός: Οι σίγουροι και οι εκπλήξεις

Τα τελευταία νέα για τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι δύο ομάδες, για την 1η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα στο Conference League - Πότε παίζει με την Τσέλσι

Πιεσμένος πολύ μετά από μία δεδομένα «αναιμική» εκκίνηση στη Super League (7η θέση, με μόλις 8 βαθμούς, 6 πίσω απ’ την πρωτοπόρο ΑΕΚ), ο Παναθηναϊκός αναγνωρίζει πως δεν έχει περιθώρια να ξεκινήσει με… στραβοπάτημα και το βράδυ της Πέμπτης (3/10, 22:00, COSMOTESPORTS 5) στην Μπάνια Λούκα, στην πρεμιέρα του στη League Phase του Conference League κόντρα στην Μπόρατς.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται να κάνει ένα αρκετά μεγάλο ροτέισον 5-6 παικτών στην ενδεκάδα, προκειμένου να «φρεσκάρει» τη ομάδα του ενόψει και του κυριακάτικου (6/10, 20:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Super League.

Με την αποστολή δεν ταξίδεψε ο Γιώργος Βαγιαννίδης, σε αντίθεση με τον Φίλιπ Μαξ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην 24αδα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αφού θα ακολουθήσει και το κυριακάτικο (6/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας,Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

Μπόρατς-Παναθηναϊκός: Οι πιθανές ενδεκάδες του ματς:

Mπόρατς (Μλάντεν Ζίζοβιτς): Σισκόβσκι – Κβρζιτς, Μέγερς, Καρολίνα, Ερέρα-Βούκοβιτς, Χρελιγια, Τσάβιτς, Σάβιτς, Σρέτκοβιτς – Μάρσετιτς

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Μπακασέτας – Πελίστρι, Τετέ, Ιωαννίδης

Exit mobile version