Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Στη λίστα αρκετών ομάδων ο Τσίλγουελ

Ο Μπεν Τσίλγουελ μετράει μέρες στο Λονδίνο, καθώς ο προπονητής της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα δεν τον υπολογίζει και θέλει να τον πωλήσει.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Στη λίστα αρκετών ομάδων ο Τσίλγουελ

Η Τσέλσι γενικότερα έχει ένα πολύ γεμάτο ρόστερ φέτος στην Αγγλία και σίγουρα ο Έντσο Μαρέσκα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές επιλογές την ώρα που η ομάδα του πηγαίνει εξαιρετικά.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League είναι δεδομένο πως ψάχνει τρόπο ν’ απαλλαχθεί από τον Μπεν Τσίλγουελ, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας και δεν υπολογίζεται από τον Ιταλό τεχνικό.

Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε ότι αρνήθηκε να μεταγραφεί στην Τουρκία και σύμφωνα με την εφημερίδα «SUN» οι Κρίσταλ Πάλας και Ιπσουϊτς θα διεκδικήσουν τον Ιανουάριο τα δικαιώματα του.

Παράλληλα στην Ισπανία η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «AS» υποστηρίζει πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον θέλει στην Ατλέτικο και ήδη έχει επικοινώσει με τον ατζέντη του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr