Παναθηναϊκός: Η πιθανή έκπληξη στην ενδεκάδα με «ρυθμιστή» τον Αράο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ετοιμάζει να κάνει rotation στο αποψινό ματς κόντρα στην Μπόρατς με κεντρικό πρόσωπο να είναι ο Γουίλιαν Αράο.

Παναθηναϊκός: «Μνηστήρας για Αράο» - Όλη η αλήθεια

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για την 1η αγωνιστική της League Phase του UEFA Conference League και επιθυμεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα ξεκινώντας με το δεξί.

Από εκεί και πέρα στην ενδεκάδα δεδομένα θα δούμε αλλαγές, καθώς την ερχόμενη Κυριακή υπάρχει και το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό σ’ ένα ματς τεράστιας σημασίας για πάρα πολλούς λόγους για τους πράσινους.

Όσον αφορά την ενδεκάδα μία βασική αλλαγή που μπορεί να γίνει αφορά τη θέση του Γουίλιαν Αράο, ο οποίος θα μετακινηθεί στα στόπερ και θα παίξει στο πλάι του Γεντβάι, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος σε τέτοιο σενάριο θα πάει δεξιά σαν κεντρικός αμυντικός.

Ωστόσο υπάρχει και η λύση του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Ίνγκι Ίνγκασον που δε θα ξεκινήσει βασικός για λόγους rotation και θα έχει ως παρτενέρ τον Κροάτη με τον Αράο να μένει στη φυσική του θέση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr