Καρπετόπουλος: «Ο Αλόνσο έκανε την ωραιότερη δήλωση απ’ τη μέρα που ήρθε»

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει το αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπόρατς.

Καρπετόπουλος: «Θα κάνει τον σταυρό του να αντέξει ο Παπαγιάννης»

Αναλυτικά όσα γράφει στην εφημερίδα Sportday:

Δεν αποτελεί σοβαρό εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό σίγουρα η Μπόρατς: είναι μία ομάδα που σε πολλά θυμίζει την Μπότεφ, που απέκλεισε με δύο νίκες τον Αύγουστο. Στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ η Μπάνια Λούκα έδειξε μία μαχητικότητα: πέτυχε δύο γκολ στην Τούμπα, τιμωρώντας επιπολαιότητες της άμυνας του πρωταθλητή, στη ρεβάνς, όμως, όταν ήταν υποχρεωμένη να κερδίσει, έχασε με 0-1 χωρίς να γίνει ποτέ απειλητική.

Ο προπονητής της, Μλάντεν Ζίζοβιτς είπε ότι ο Παναθηναϊκός αξίζει πάνω από 100 εκατ. ευρώ και είναι φαβορί για τη νίκη -πράγμα που δείχνει πόσο τον φοβάται.

Ο Αλόνσο θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα που έχασε απ’ την ΑΕΚ και θα τις κάνει κι ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: το ματς προσφέρεται για ροτέισον. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δούμε απ’ την αρχή τον Κώτσιρα και τον Μαξ, Μαντσίνι, Τσέριν -ίσως και τον Γερεμέγεφ, ενώ δεν αποκλείεται ανάσες να πάρει ο Ίνγκασον ή ο Αράο.

Ο σκοπός του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι να μην πετάξει το πρώτο ημίχρονο -του συμβαίνει συχνά- διότι -αν αυτό συμβεί- οι γηπεδούχοι θα νιώσουν ότι έχουν φέρει το ματς στα μέτρα τους. Στο μεταξύ ο κόουτς του Παναθηναϊκού έκανε την ωραιότερη δήλωση απ’ τη μέρα που ήρθε όταν τον ρώτησαν αν νιώθει πίεση απάντησε ότι η πίεση είναι η καλύτερη φιλενάδα του!

Exit mobile version