Αλλαγές στην ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με Μπόρατς

Ο Παναθηναϊκός θα φιλονηθεί από την Μπόρατς με τις επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο για την αρχική ενδεκάδα να παρουσιάζουν αρκετές αλλαγές.

PAO16

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις παίζοντας απέναντι στην Μπόρατς και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στο νέο φορμάτ του UEFA Conference League.

Από εκεί και πέρα ο Ντιέγκο Αλόνσο θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές της βασικής ενδεκάδας, καθώς από τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι αναγκαίο να γίνει κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντραγκόφσκι, δεξία ο Κώτσιρας, στο κέντρο της άμυνας οι Γεντβάι με τον Σένκεφελντ και αριστέρα ο Μλαντένοβιτς.

Όσον αφορά το κέντρο ο Αράο θα είναι στο «6», δίπλα του ο Τσέριν και στο «10» ο Μπακασέτας με τους Τετέ, Πελίστρι, Ιωαννίδη να συμπληρώνουν την επιθετική γραμμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr