Νίκη με πολλά γκολ ο Παναθηναϊκός - Τι ώρα παίζει το Τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για την πρεμιέρα του Conference League και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στο νέο φορμάτ της διοργάνωσης.

Η τρομερή εμφάνιση του Ουναχί έσπασε «ρεκόρ» από το 2019!

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τη League Phase του UEFA Conference League από την έδρα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα και θέλει να μπει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με το δεξί.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι οι πράσινοι που καλούνται να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις, δεν πείθουν εγχώρια, αγωνίζονται κόντρα στους Βόσνιους στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

«Η πίεση είναι φίλη μου από μικρό παιδάκι, τα πρότζεκτ δεν ξεκινούν και τελειώνουν σε τρεις μήνες»

“Είναι αλήθεια πως αρκετοί αγώνες ήταν δύσκολοι στο πρώτο μέρος. Αυτή την κατάσταση μπορούμε να τη διαβάσουμε και με διαφορετικούς τρόπους. Το σαφές και το πρωταρχικό είναι πως πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο που παίζουμε στο πρώτο ημίχρονο.

Το συμπέρασμα είναι πως στο δεύτερο μέρος έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια και μπορεί να παίξει καλύτερα. Η φυσική μας κατάσταση, αλλά και η ποδοσφαιρική μας τεχνικής μάς επιτρέπει να παίξουμε με τον τρόπο που θέλουμε.

Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Την εμπιστοσύνη την κερδίζεις δουλεύοντας και δίνοντας αυτοπεποίθηση στους παίκτες, ώστε να γίνουν καλύτεροι.

Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση. Να ξέρετε ότι όλα τα κάνουμε με ένταση. Αυτό συμβαίνει στις μεγάλες ομάδες αλλά το έχουμε συνηθίσει. Θα σας πω τι συμβαίνει με εμένα. Για εμένα η πίεση είναι φιλενάδα μου.

Γεννήθηκα σε μία ταπεινή γειτονιά της Ουρουγουάης και η πίεση μου από παιδί ήταν πώς θα βγω από την οικογένειά μου, ώστε να τη βοηθήσω. Έχω πίεση από τότε που ήμουν μικρό παιδάκι.

Η πίεση δεν ήταν εχθρός μου, αλλά φίλη μου και με βοήθησε να γίνω καλύτερος. Κι αυτό θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να έχουμε ηρεμία για να προχωρήσουμε μπροστά. Είμαι εδώ για να προχωρήσω ένα πρότζεκτ.

Δεν ξεκινούν και τελειώνουν σε τρεις μήνες τα πρότζεκτ. Πρέπει να δουλέψουμε, να λύσουμε τα προβλήματα και να υλοποιήσουμε το πρότζεκτ. Θα είμαι πάντα απαιτητικός με τους παίκτες και θα τους δίνω την εμπιστοσύνη που χρειάζονται”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr