Παναθηναϊκός: Ποιος θα τροφοδοτήσει τους μεσοεπιθετκούς;

Απέναντι σε αντίπαλο που παίζει στην έδρα του και ξέρει ότι απέναντί του έχει μια προβληματική ομάδα θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή.

Παρασκήνιο με Τζούρισιτς: Η συζήτηση με Αλόνσο και τα νέα δεδομένα

Η Μπάνια Λούκα θα έχει τον ενθουσιασμό του οικοδεσπότη και θα φλέγεται από κίνητρο να ξεκινήσει με τρίποντο μπροστά στο κοινό της. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα πρόβλημα να μετατρέψει οποιαδήποτε κατοχή του αντιπάλου σε επίθεση αξιώσεων, κάτι που ανακάλυψαν οι προσεχείς αντίπαλοι βλέποντας τα τελευταία του παιχνίδια.

Είναι σημαντικό σε λίγες ώρες μεσοαμυντικά να δουλέψεις καλά και να δώσεις σιγουριά στους σέντερ μπακ. Κάτι μας λέει ότι αρχικά ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να είναι κοντά οι γραμμές του κι επειδή στο πρώτο ημίχρονο γενικώς δεν…στροφάρει, θα δει πως θα τσουλήσει το ματς και μετά αναλόγως το αποτέλεσμα θα ασκήσει πίεση για να πάρει το τρίποντο.

Αν ο Κυπελλούχος μπορέσει να ανεβάσει ψηλά τις γραμμές του και βάλει μπάλα στα αντίπαλα καρέ η Μπάνια θα έχει πρόβλημα, αφού η ποιότητα των πράσινων μεσοεπιθετικών δεν αμφισβητείται.

Απλά αναρωτιόμαστε πως και ποιος θα τους τροφοδοτήσει δίχως να αναγκάζεται π.χ ο Ιωαννίδης να τρέχει μπρος πίσω για να πάρει μπάλα χαμηλά, να γυρίσει το σώμα του προς την αντίπαλη εστία και να αρχίσει να τρέχει και να ντριμπλάρει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr