Μλαντένοβιτς: «Θέλει προσοχή το παιχνίδι με τη Μπάνια Λούκα»

Ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Μπάνια Λούκα.

Μλαντένοβιτς: «Θέλει προσοχή το παιχνίδι με τη Μπάνια Λούκα»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν αισθάνονται οι παίκτες ότι αύριο αρχίζει μια διοργάνωση που δίνει ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να διακριθεί στην Ευρώπη:

«Αναμφισβήτητα όλοι θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη. Ο αυριανός αγώνας είναι πολύ σημαντικός και μια καλή ευκαιρία μετά το ντέρμπι που παίξαμε να νικήσουμε, να πάρουμε τους 3 βαθμούς κι αυτό θα είναι ένα καλό προβάδισμα ενόψει του ντέρμπι που έρχεται με αντίπαλο τον Ολυμπιακό».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ώστε να πάρει τη νίκη:

«Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό, δεδομένου ότι σε κάθε ματς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ομοίως και στον αυριανό.

Χρειαζόμαστε προσήλωση και να παίξουμε το ίδιο καλά σε όλο το 90λεπτο, για να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα είμαστε ικανοί να κάνουμε. Είναι και για τους αντιπάλους μας πρόκληση να παίξουν στην Ευρώπη.

Εμείς θα πρέπει να δείξουμε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε και νομίζω ότι αυτό θα φανεί εφικτό αύριο».

Για την Μπόρατς Μπάνια Λούκα:

«Δεν μπορώ να πω για τους παίκτες ότι είναι καλοί ή όχι. Γνωρίζω μερικούς, αλλά εφόσον η ομάδα βρίσκεται εδώ σημαίνει ότι είναι καλή και αυτή και οι παίκτες.

Γνωρίζω μερικούς αθλητές της ομάδας αυτής, έχω παίξει με κάποιους επιθετικούς στην Εθνική. Είναι μια καλή ομάδα κι εφόσον βρίσκεται στην Ευρώπη έχει δυνατότητες να τα καταφέρει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr