Ζίζοβιτς: «Να αντισταθούμε στον γίγαντα Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής της Μπάνια Λούκα, Μλάντεν Ζίζοβιτς μίλησε για τον αγώνα της Πέμπτης (3/10) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ζίζοβιτς: «Να αντισταθούμε στον γίγαντα Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

«Θα αναζητήσουμε την ευκαιρία μας στο αυριανό (3/10) παιχνίδι. Είναι ένα ματς με έναν σύλλογο που ήταν 20 φορές πρωταθλητής Ελλάδας και τόσες φορές κατέκτησε το Κύπελλο.

Αυτό μας δίνει το δικαίωμα να το απολαύσουμε. Δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ, αλλά έχουμε διάθεση να κάνουμε άλλη μια έκπληξη και κυρίως να αντισταθούμε στον Παναθηναϊκό και να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε άλλον ένα ελληνικό γίγαντα.

Ήμασταν ισάξιοι με τον ΠΑΟΚ και στα δύο παιχνίδια και αυτό θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε στην προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι. Είμαστε σε καλό περιβάλλον, δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα διαφορετικό, αλλά θέλουμε να απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει μέχρι τώρα την ποιότητά του με την πρόκριση που έκανε απέναντι στη Λανς. Και σε μας όμως, μας άξιζε να παίξουμε εναντίον του με τις εμφανίσεις που κάναμε. Ήταν στους διεκδικητές και του περσινού τίτλου στην Ελλάδα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η ομάδα του ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ σε αγοραστική αξία και είναι σίγουρα το φαβορί σε αυτό το ματς, αυτό είναι εμφανές και ξεκάθαρο.

Καλώ τους φιλάθλους να μας βοηθήσουν. Ο σύλλογος αγαπιέται κι όταν χάνει και όταν κερδίζει. Αυτά τα παιδιά αξίζουν υποστήριξη».

Exit mobile version