Αυτός είναι ο λόγος που αποκλείστηκε ξανά ο Βαγιαννίδης

Ο 23χρονος δεξιός μπακ έμεινε, για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, εκτός αποστολής με τις εξελίξεις στην υπόθεσή του να είναι, απ’ όσο όλα δείχνουν, ραγδαίες.

Παναθηναϊκός: Η πιθανή πώληση του Βαγιαννίδη και η συμμετοχή με Μπότεφ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αφήνει, εκ νέου, εκτός αποστολής τον Γιώργο Βαγιαννίδη, αφού μετά το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ θα απουσιάσει και από την πρεμιέρα των «Πρασίνων» στο League Phase του UEFA Conference League απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Βοσνία.

Οι λόγοι του «κοψίματος» αφορούν ξεκάθαρα την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του, για το οποίο υπάρχει δεδομένη απόσταση από την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Μένει να δούμε, το επόμενο διάστημα, ποια θα είναι η απόφαση για τον Έλληνα μπακ, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, με το ραντάρ πολλών ομάδων σε Ελλάδα και εξωτερικό να τον έχει… εντοπίσει για τα καλά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr