«Συζήτηση κορυφής για Αλόνσο - Στηρίζεται από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού»

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει, για την ώρα, τη στήριξη της «πράσινης» διοίκησης παρά το άσχημα ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Το τρικ... all in του Αλόνσο που έφερε την πράσινη πρόκριση!

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα δώσει χρόνο στον Ντιέγκο Αλόνσο και τους συνεργάτες του ούτως ώστε να δουλέψουν πάνω στο «πράσινο» project, αφού διαπιστώνουν ότι οι αλλαγές που έγιναν σε αυτό, το καλοκαίρι, είναι μεγάλες και απαιτούν υπομονή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport24.gr.

Φυσικά, θα πρέπει το Τριφύλλι να ανεβάσει «στροφές» και να είναι πιο πειστικό μέσα στο γήπεδο με τις εμφανίσεις του, ειδάλλως το αντίο των δύο πλευρών δεν θα αργήσει.

Οι ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ αναγνωρίζουν την σπουδαία πρόκριση που πήρε η ομάδα κόντρα στην υπερηχητική Λανς και σε επικοινωνία που είχαν πριν λίγες μέρες, του έκαναν ξεκάθαρο ότι έχει την υποστήριξη των διοικούντων και περιμένουν, πλέον, την αντίδραση της ομάδας ελέω και της απαιτητικής συνέχειας που ακολουθεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport24.gr.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr