«Σιγή ιχθύος από Αλαφούζο: Τα τέσσερα φαβορί για τον πάγκο – Επαφή με Λέτο» (vid)

Ο Γιάννης Αλαφούζος κινείται μυστικά τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, η πρόθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ είναι να φέρει ένα μεγάλο όνομα στον πράσινο πάγκο σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο.

«Σιγή ιχθύος από Αλαφούζο: Τα τέσσερα φαβορί για τον πάγκο - Επαφή με Λέτο» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Αλαφούζος κρατά σιγή ιχθύος ως προς το τι ετοιμάζει. Ήταν ένα σοκ με την ΑΕΚ, όχι πως δεν γνώριζαν στον Παναθηναϊκό την κατάσταση.

Δεδομένα, αν το πακέτο αγώνων μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου, μέχρι τη διακοπή του Οκτωβρίου, δεν πάει καλά, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει για αντικαταστάτη του Αλόνσο. 

Ακούσαμε κάποιες απλές περιπτώσεις για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Να αντικαταστήσει τον Αλόνσο ο Ράσταβατς, ο Πογιέτ. Ο αντικαταστάτης του Αλόνσο θα είναι από το πάνω ράφι. Αν ο Παναθηναϊκός δεν νικήσει τον Ολυμπιακό, θα υπάρξει αντικαταστάτης.

Ο μεγάλος πόθος του Αλαφούζου είναι ο Σάρι, αυτή είναι η καψούρα του. Αν δεν μπορέσει να φέρει τον Σάρι, θα δώσει μάχη για τον Κονσεϊσάο. Έχει υπάρξει επικοινωνία και δεν πήγε καλά. Αλλά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, ο Κονσεϊσάο δεν έχει βρει ομάδα. Το καλοκαίρι απέρριψε πρόταση από τη Μαρσέιγ.

Από κει και πέρα, δύο ονόματα που έχω μάθει, είναι του Φαν Μπόμελ και του Ρούι Βιτόρια, το οποίο έπαιξε και το καλοκαίρι. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά με τον Ολυμπιακό, οι αλλαγές δεν θα αφορούν μόνο τον προπονητή. Άκουσα για επαφή με τον Λέτο, για άλλο πόστο. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να έρθει κάποιο καλό όνομα, ξένος, στη λογική του Μοντεστό στον Παναθηναϊκό.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Αλαφούζου, που τον έχει ενοχλήσει περισσότερο από όλα, είναι ότι παρέμειναν ο Κλεϊνχέισλερ, ο Βιλένα, ο Τρουιγιέ, ο Βέρμπιτς, ο Σπόραρ. Πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο και δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα στην ομάδα. Ο τεχνικός διευθυντής δεν κατάφερε να βρει λύσεις.

Για τον Αϊτόρ που βρέθηκε λύση, ο Παναθηναϊκός δεν είχε το παραμικρό όφελος. Θεωρώ ότι επειδή ο Παναθηναϊκός μεγαλώνει, θα πρέπει να γίνει συνολικά και με παράγοντες. Πιστεύω θα έρθει και κάποιο όνομα στη θέση του τεχνικού διευθυντή για τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλαφούζος έκανε λάθος να μην χτίσει γέφυρες επικοινωνίες και να μη φέρει τον Καραγκούνη πίσω στον Παναθηναϊκό…»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version