Παναθηναϊκός: Πολλά τα αρνητικά...

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε το καλοκαίρι να γκρεμίσει οτιδήποτε θύμιζε Γιοβάνοβιτς και να πάει σε μια ακόμα επιλογή extreme make over.

Αλόνσο: Οι πρώτες δηλώσεις του «πράσινου» τεχνικού για τον Πελίστρι

Περίμενε κανείς με προπονητή που δεν είναι και πρώτο όνομα στην αγορά o Παναθηναϊκός να έπαιζε καλά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Μάλλον όχι. Βέβαια λίγοι περίμεναν και τόσο ισχνή βαθμολογική συγκομιδή βλέποντας το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Δυστυχώς το κλαμπ έχει πολλά θέματα να κάνεις focus με όχι αισιόδοξη ματιά. Φοβερή αδυναμία να ανταποκριθούν οι παίκτες στα ζητούμενα της νέας φιλοσοφίας και τακτικής συμπεριφοράς σε σημείο όλοι να παρουσιάζονται μπερδεμένοι κι εμείς που βλέπουμε τα ματς από την τηλεόραση να μην έχουμε ακόμα καταλάβει τι πλάνο έχει ο κόουτς. Από ομοιογένεια ας μην τα συζητάμε καλύτερα, αλλαγές επί αλλαγών.

Το τριφύλλι θα ήταν σε ακόμα χειρότερη θέση δίχως τις φοβερές εμφανίσεις του Μπαρτολομέι Νταγκόφσκι που σε πέρασε στους ομίλους του Κόνφερενς και σταμάτησε Καλλιθέα, ΠΑΟΚ, Σέρρες, Λεβαδειακό από το να βρουν κι άλλα τέρματα απέναντί σου. Μηδενική σιγουριά αποπνέει η άμυνα σου ,πλην του Πολωνού, ο Ιωαννίδης ακόμα δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα, ο Μπακασέτας αγνοείται, ο Μαξ το ίδιο κι αν δεν κάνεις το 2/2 προσεχώς με Μπάνια Λούκα και ΟΣΦΠ θα βρεθείς και σε αναζήτηση προπονητή εβδομάδες αφότου αποφάσισες από τον “πολύ” Μαουρίτσιο Σάρι να πας σε επιλογή προπονητή πολύ πιο χαμηλού μπάτζετ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr