Παναθηναϊκός: Το ματς που θα «ξεκαθαρίσει» για Βαγιαννίδη

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έμεινε εκτός αποστολής σε μια απόφαση που σήκωσε πολύ κουβέντα από τον κόσμο της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Βαγιαννίδη - Τα νέα πόσα για Μποταφόγκο

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο από μόνος του στο κομμάτι του Παναθηναϊκού, καθώς μιλάμε για μια περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος του χρόνου το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και κανείς δε γνωρίζει αν θα συνεχίσει ή όχι στους πράσινους.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως η μη συμμετοχή του στην αποστολή του παιχνιδιού με την ΑΕΚ σήκωσε έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις από τον κόσμο της ομάδας και μέσα στα επόμενα ματς θα φανούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα αν ο Αλόνσο έκανε καθαρά αγωνιστική επιλογή στο τακτικό κομμάτι, τότε ο Έλληνας μπακ θα είναι διαθέσιμος είτε με την Μπάνια Λούκα, είτε με τον Ολυμπιακό ή και στα δύο παιχνίδια.

Διαφορετικά αν δούμε τον 23χρονο αμυντικό να μη βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή του, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρχει εντολή από τη διοίκηση όσον αφορά τη χρησιμοποίσή του από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το συμβόλαιό του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr