Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Αλόνσο στην αμφισβήτηση

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό, καθώς η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Παναθηναϊκός: «Τα δεδομένα για το μέλλον του Αλόνσο» (vid)

Ο Παναθηναϊκός στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, έως τώρα, προβληματίζει με την απόδοσή του κι αυτή τη στιγμή η ομάδα δείχνει να μην μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα χάνοντας συνεχώς έδαφος από τον βασικό στόχο που είναι η κορυφή του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα όπως είναι λογικό επειδή η εικόνα της ομάδας είναι προβληματική η ευθύνη πάει σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή της, καθώς είναι ο βασικός υπεύθυνος για τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα.

Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» ο Ουρουγουανός τεχνικός, όταν ήρθε στην ομάδα ήξερε ακριβώς τη δυσαρέσκεια που υπήρχε επειδή έφυγε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δέχθηκε να δουλέψει κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες.

Πλέον και με το κλίμα και για εκείνον να μην είναι θετικό, ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν έχει εκφράσει κανένα παράπονο προς τον κόσμο της ομάδας, ενώ επιπλέον πιστεύει ότι μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση και να δώσει πράγματα στον Παναθηναϊκό.

Exit mobile version