Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Αλόνσο στην αμφισβήτηση

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό, καθώς η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Παναθηναϊκός: «Τα δεδομένα για το μέλλον του Αλόνσο» (vid)

Ο Παναθηναϊκός στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, έως τώρα, προβληματίζει με την απόδοσή του κι αυτή τη στιγμή η ομάδα δείχνει να μην μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα χάνοντας συνεχώς έδαφος από τον βασικό στόχο που είναι η κορυφή του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα όπως είναι λογικό επειδή η εικόνα της ομάδας είναι προβληματική η ευθύνη πάει σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή της, καθώς είναι ο βασικός υπεύθυνος για τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα.

Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» ο Ουρουγουανός τεχνικός, όταν ήρθε στην ομάδα ήξερε ακριβώς τη δυσαρέσκεια που υπήρχε επειδή έφυγε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δέχθηκε να δουλέψει κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες.

Πλέον και με το κλίμα και για εκείνον να μην είναι θετικό, ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν έχει εκφράσει κανένα παράπονο προς τον κόσμο της ομάδας, ενώ επιπλέον πιστεύει ότι μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση και να δώσει πράγματα στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr