Σηφάκης: «Φεύγει ο Αλόνσο αν δεν κερδίσει αυτά τα παιχνίδι»

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Σηφάκης αναφέρθηκε στο καυτό θέμα του Ντιέγκο Αλόνσο λέγοντας ουσιαστικά σε ποια παιχνίδια αναμένεται να κριθεί οριστικά.

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός, απογοήτευση και άμεση λύση

Η θέση του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό δεν είναι και η καλύτερη δυνατή παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια εξέλιξη για το μέλλον του.

Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Σηφάκης αναφέρθηκε μέσω της εφημερίδας «Live Sport» στα ματς τα οποία θα κρίνουν το μέλλον του Ουρουγουανού τεχνικού στον πράσινο πάγκο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Ο Παναθηναϊκός ήταν άθλιος στην “OPAP Arena”. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Ούτε πλάνο ούτε φιλοσοφία. Ούτε καν ένα σύνολο που “καιγόταν” για το τρίποντο. Το πιο δυσάρεστο γι’ αυτόν, όμως, ήταν ότι με την εικόνα που είχε μετά το 15′, φάνηκε απροετοίμαστος και αδύναμος (για να μην πω φοβισμένος) για ένα τέτοιο ντέρμπι. Εθελοτυφλούν όσοι προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι το ντέρμπι κρίθηκε στις λεπτομέρειες ή ότι δεν υπήρχε διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η διαφορά ήταν τεράστια. Η Αεκ, χωρίς να είναι εντυπωσιακή, “έτρωγε σίδερα” και κατάπιε εύκολα για… βραδινό τον αντίπαλό της.

Ο Παναθηναϊκός, ειδικά στο πρώτο μέρος, θύμιζε “μικρομεσαία” ομάδα και όχι ομάδα που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και έχει ξοδέψει εκατομμύρια παίρνοντας παίκτες ποιότητας. Ο Αλόνσο έχει τεράστιες ευθύνες και μόνο κακό του κάνουν όσοι υποστηρίζουν ότι μέσα σε τρεις μήνες δεν μπορεί να φτιάξει ομάδα κανένας… Κακά τα ψέματα, είτε ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να κερδίσει Μπάνια Λούκα και Ολυμπιακό είτε ο Αλόνσο δεν θα προφτάσει να κάνει… παρέλαση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr