Σπυρόπουλος: «Παρανοϊκό αυτογκόλ με Βαγιαννίδη - Έχει συμβόλαιο και πρέπει να παίζει αν είναι καλός»

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος στην εκπομπή «11 εμείς, 11 αυτοί» ανέφερε τη δική του άποψη για τον Γιώργο Βαγιαννίδη και τη μη συμμετοχή στο ματς με την ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Στην ουρά για Βαγιαννίδη οι μνηστήρες

Ο Παναθηναϊκός πήγε στην «OPAP Arena» να αγωνιστεί επιλέγοντας να αφήσει εκτός αποστολής τον Γιώργο Βαγιαννίδη και να χρησιμοποιήσει βασικό τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Για τη συγκεκριμένη απόφαση μίλησε στην εκπομπή ο δημοσιογράφος, Αλέξης Σπυρόπουλος μιλώντας για ένα παρανοϊκό αυτογκόλ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Παρανοϊκό αυτογκόλ του Παναθηναϊκού σ’ αυτό το παιχνίδι να επιλέξει να παίξει με τον Μπάλντοκ σ’ αυτό το παιχνίδι κι όχι με τον καλύτερό του δεξιό μπακ. Εγώ που είμαι και Λίβερπουλ ξέρω ότι ο Κλοπ ακόμα και για παίκτες που δεν ανανέωναν και ήξερε ότι τον Μάιο θα φύγουν (Βαϊνάλντουμ, Φιρμίνο) τους έβαζε να παίξουν μέχρι το τελευταίο λεπτό της τελευταίας αγωνιστικής. 

Καμία σημασία δεν έχει τι θα γίνει μετά. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα, πληρώνεται από αυτή και πρέπει να παίζει αν είναι καλός. Από τη μία είχαμε μια θαυμάσια ιστορία (Πήλιος-Αλμέιδα) και από την άλλη ένα τρελό αυτογκόλ με τον Βαγιαννίδη».

Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr