Κατσουράνης: «Μπερδεμένη ομάδα ο Παναθηναϊκός - Τεράστια απώλεια ο Βαγιαννίδης» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε το ντέρμπι της OPAP Arena ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Κατσουράνης: «Μπερδεμένη ομάδα ο Παναθηναϊκός - Τεράστια απώλεια ο Βαγιαννίδης» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού ήταν κακή στο γκολ. Ο Ρότα έκανε μια πολύ καλή σέντρα, ο Πιερό έβαλε καλά τον Ίνγκασον, έκανε μια κεφαλιά σαν σουτ που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο τερματοφύλακας. Δύσκολη η φάση για τον αμυντικό, πρέπει να τον σπρώξεις, η σέντρα είναι ξυραφιά. 

Η ΑΕΚ διαχειρίστηκε καλύτερα το πρώτο ημίχρονο. Και οι δύο ομάδες δεν ήταν καλές. Ο Παναθηναϊκός επιθετικά δεν έκανε τίποτα, η ΑΕΚ κάτι έκανε και είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Καλύτερη η ΑΕΚ, ήθελε περισσότερο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο έδειξε θέληση και ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν έκανε και 500 τελικές. 

Ο Παναθηναϊκός έχει μια φάση στο πρώτο ημίχρονο και 3-4 στο δεύτερο. Σε ένα ντέρμπι μετράει η νίκη. Η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη, είχε περισσότερο «θέλω». Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να δημιουργήσει.

Ο Πελίστρι έχει μάθει να παίζει δεξιά. Σε δύο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός δεν έχει βάλει γκολ και δεν έχει δημιουργήσει. Ο Αράο και ο Μαξίμοβιτς δεν μπορούν να δημιουργήσουν στην επίθεση. Για αυτό, πάμε σε πολλές προσωπικές ενέργειες, δεν υπάρχουν συνεργασίες.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια μπερδεμένη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Βαγιαννίδης ήταν μια τεράστια απώλεια. Με τον Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ θα το είχε καθαρίσει στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι, θα έβρισκε περισσότερα γκολ. Καλός ο Πιερό, αλλά είναι αυτό το στυλ.

Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο Παναιτωλικός, επίσης. Δημιουργεί, παίζει ποδόσφαιρο. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ.

Και στα δύο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός κατέβηκε για να μη χάσει. Αυτό δεν μου αρέσει από τον προπονητή.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr