Ραπτόπουλος: «Χάθηκε το πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, καταστρέφεται ο Ιωαννίδης» (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολίασε το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και έστειλε μήνυμα… στον Φώτη Ιωαννίδη.

Ραπτόπουλος: «Χάθηκε το πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, καταστρέφεται ο Ιωαννίδης» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φοβερό στήσιμο από τον Αλμέιδα και φοβερές αλλαγές. Είδα έναν Παναθηναϊκό με πάρα πολλά προβλήματα και στα αποδυτήρια και στην ενδεκάδα και στον προπονητή, παρά το γεγονός ότι είναι η πληρέστερη ομάδα σε ρόστερ κτλπ.

Δεν πάει σε καλό δίδυμο στα στόπερ το Γέντβαϊ-Ίνγκασον. Ο Ίνγκασον πεσμένος τα τελευταία χρόνια, ο Γέντβαι φλ…ος. Βγάλανε τραυματία τον Βαγιαννίδη, αρχ…α, δεν υπάρχει τραυματίας Βαγιαννίδης, δεν υπογράφει συμβόλαιο. 

Ο Μπάλντοκ έχει μάγκα μάνατζερ. Ένας μέτριος μπακ, χωρίς μεγάλο ταλέντο. Καθιερώθηκε στην Εθνική και πήγε στον Παναθηναϊκό. Τον κάνανε και από Αλβανό… Έλληνα. Ο Μαξίμοβιτς ήταν… ξάδερφος του Μπακασέτα. Στα ρηχά νερά. Πολύ λίγα πράγματα. Πάλι ο Αράο διακρίθηκε, είτε η ομάδα χάνει 5-0, είτε κερδίζει 5-0, παίζει στο 9 στα 10.

Ο Τζούρισιτς δεν είναι εξτρέμ, το είπαμε και με τον Φρουρό. Ο μάνατζερ του Ιωαννίδη είναι βλ…ς. Έχετε ένα προϊόν, το οποίο κάθε εβδομάδα καταστρέφεται. Έναν παικταρά που το μεγαλύτερό του έγκλημα είναι ότι δεν ξεσηκώθηκε να πάει στο εξωτερικό, ότι παίζει για 2-3 παίκτες. Ο 3ος χαφ κρατιέται πίσω.

Είτε παίζει ο Μπακασέτας, είτε ο Μαξίμοβιτς, είτε ο Τζούρισιτς, είτε ο θείος μου ο Σίμος που πέθανε, είτε ο Πελέ, είτε ο Θεός, είτε ο Διάβολος, αυτό το ταλαιπώρημα που δεν του βάζει πίσω παίκτη… παλεύει ο Ιωαννίδης σαν τον Βόγλη στις λάσπες στο έργο. Αν τον είχα γιο, θα του έλεγα πες στον μάνατζερ να πάει στον Αλαφούζο, ο μπαμπάς του ο Βασίλης, δεν ξέρω αν ασχολείται, καλό παιδί, σαν πατέρας στο λέω, στήσου στην περιοχή.

Θα πάθεις θλάση, θα διαλύσεις, θα σου μείνει γαλακτικό οξύ μηδέν. Όσο αντρούκλα κι αν είσαι, δεν βγαίνει. Γράψε στα αρχ… σου τον Παναθηναϊκό, πάει το πρωτάθλημα. Θα αλλάξει προπονητής, θα έρθει ο Βόκολος, δεν ξέρω. Παίξε περιοχή και λίγο έξω, δεν πρόκειται να βάλεις γκολ.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr