Παναθηναϊκός: Απλά δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό!

Ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής φέτος δείχνει ότι δεν έχει ποδοσφαιρική λογική σε πολλά πράγματα και πως πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα, για να πετύχει τους στόχους του.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-0: Τα highlights από την ήττα στην Ν.Φιλαδέλφεια

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα, η οποία το φετινό διάστημα δεν μπορούμε να πούμε πως παρουσιάζει καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και το γεγονός ότι έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα μαρτυράει πολλά και είναι ένα σημαντικό γεγονός.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι δεν μπορεί έχοντας τέτοιο ρόστερ να μην μπορούν να βγάλουν μια οργανωμένη επίθεση με αυτοματισμούς και να βασίζονται μονάχα στην ατομική ενέργεια. Κάτι τέτοιο θα γίνει στο ποδόσφαιρο αλλά δεν είναι ο κανόνας, διότι πρέπει σε κάθε ομάδα να υπάρχει πλάνο.

Επιπλέον και ο Ντιέγκο Αλόνσο δείχνει να μη διαθέτει ιδέες που θα αλλάξουν τη ροή του αγώνα και την εικόνα της ομάδας, ενώ το όλο κακό κλίμα επηρεάζει και τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος χάνεται στη μετάφραση και δεν αποδίδει το ίδιο με άλλες χρονιές.

Γενικότερα ο Παναθηναϊκός αν θέλει να παραμείνει ανταγωνιστικός και διεκδικητής οφείλει ν’ αλλάξει πολλά στο κοντινό μέλλον, τα οποία είναι κυρίως αγωνιστικής φύσεως.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr