Παναθηναϊκός: Με την τωρινή εικόνα, το πρωτάθλημα μοιάζει ανέφικτο

Ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμα παιχνίδι προβλημάτισε και συνεπώς ηττήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ με 2-0 χάνοντας ακόμα περισσότερο έδαφος για το πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ που εκπέμπει... SOS!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ξεκαθαρίσει από την αρχή της σεζόν, ότι μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα και γι’ αυτό μάλιστα έγινε από τη διοίκηση και μια τόσο μεγάλη επένδυση φέτος το καλοκαίρι.

Παρ’ όλα αυτά η ποιότητα του Παναθηναϊκού δε φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες του δεν παρουσιάζουν μια συνολική και ομαδική πρόοδο με αποτέλεσμα μετά από, σχεδόν, κάθε αγωνιστική οι πράσινοι να έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος όσον αφορά την κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αυτή τη στιγμή βάζει έξτρα πίεση στον εαυτό του και στην ομάδα με τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα, καθώς και ο Ουρουγουανός προπονητής δεν μπορεί να στηρίζεται εφ’ όρου ζωής με τέτοια εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr