Παναθηναϊκός: Ο Φώτης Ιωαννίδης χρειάζεται βοήθεια από την υπόλοιπη ομάδα!
Ο αρχηγός του Τριφυλλιού ήταν και πάλι συγκινητικός όσον αφορά την προσπάθεια και τις μάχες που κατέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε τα πάντα κόντρα στην ΑΕΚ: Είτε αυτό ήταν να επικρατήσει σε προσωπικές μάχες, είτε να διεκδικήσει, είτε να κάνει απανωτά σλάλομ με τη μπάλα στα πόδια.
Παρόλα αυτά, αποδείχθηκε, εκ νέου ότι ήταν απελπιστικά μόνος και χωρίς πλάνο από τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος επιδεικτικά τον έχει αφήσει… ξεκρέμαστο.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο γύρω από τον στυλοβάτη των «Πρασίνων» ο οποίος πέφτει θύμα των αντίπαλων προπονητών οι οποίοι τον στοχεύουν σε συνεργασία με τα σχήματα των αμυνών τους.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΑκόμα ένα «φάουλ» από τον Ουρουγουανό τεχνικό, ο οποίος παρότι μετρά αρκετούς μήνες στην ομάδα, δεν έχει καταφέρει ακόμα να αξιοποιήσει το σημαντικότερο «γρανάζι» του Παναθηναϊκού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ