Καρπετόπουλος: «Τυχερός που έχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Αλόνσο...» (vid)

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος παρέθεσε τη δική του άποψη για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Τι είπε για Ουναχί-Μπακασέτα και… Αλόνσο!

Καρπετόπουλος: «Τυχερός που έχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Αλόνσο...» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live»:

«Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα αναμφίβολα. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη αυτόν τον καιρό, γιατί ό,τι λέμε, ανατρέπεται την επόμενη εβδομάδα.

Η ΑΕΚ έχει βασικά πράγματα που είναι η σφραγίδα του προπονητή, ξέρει για να παίζει για τον σέντερ φορ της. Είναι τυχερή που πήρε πρώτα τον Πιερό και μετά τον Μαρσιάλ. 

Ο παίκτης που της έλειπε, είναι ο Πιερό που πλαισίωσε τον Γκαρσία. Χαρακτηριστικό του Αλμέιδα είναι και η άμυνα που παίζει η ΑΕΚ. Θυμάται αυτό το ένας εναντίον ενός που εμπεριέχει κάποιο ρίσκο, το υπηρετεί και παίζει καλά.

Σήμερα εκμεταλλεύτηκε κάποιες επιλογές του Αλόνσο. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς αμυντικά μπακ. Ο Μλαντένοβιτς δεν είναι αξιόπιστος. Η αμυντική του αξιοπιστία αναζητείται. Ο Μπάλντοκ ήταν ανέτοιμος, η απουσία του Βαγιαννίδη εγείρει ερωτηματικά. Ο αναπληρωματικός είναι ο Κώτσιρας.

Επειδή έχουν γίνει καλές μεταγραφές, εγώ διακρίνω ένα περίεργο σύμπτωμα μεσιανισμού. Θα μπει ο Ουναχί, θα βγει ο κακός Μπακασέτας και τα πάντα θα διορθωθούν. Τον Μπακασέτα, έχω την υποψία ότι τον φοβούνται τον προσέχουν, με τον Ουναχί δεν ασχολείται άνθρωπος.

Ο Ουναχί έπαιξε δίπλα στον Αράο και ο Μαξίμοβιτς πιο μπροστά. Αόρατοι και οι δύο στη μεσαία γραμμή…»

Και στη συνέχεια είπε: «Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έρχεται την κατάλληλη στιγμή για τον Αλόνσο. Μέσα σε όλα που του έχουν τύχει, είναι τυχερός σε αυτό. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα με τον προπονητή ως το ντέρμπι. Αν το πάρει, από αυτά που συζητάμε, θα ξεχαστούν κιόλας. Έτσι γίνεται στην Ελλάδα.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr