ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Στα δύο πρώτα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός ζήτημα να έχει βρει μία κλασσική ευκαιρία. Η ήττα από την Ένωση ήρθε φυσιολογικά, έπαιζε στην έδρα της και ήταν πιο κυνική. Ενισχύθηκε στη θέση του φορ με τον Πιερό, εν αντιθέσει με τους «πράσινους» που όχι μόνο δεν πήραν κάποιον παίκτη στο «9», αλλά έκοψαν το ποδόσφαιρο και στον Σπόραρ.

Και ο Ιωαννίδης δεν νιώθει καλά στις ημέρες του Ντιέγκο Αλόνσο κι αυτό είναι «είδηση». Το Αράο-Μαξίμοβιτς εγείρει ερωτηματικά ως προς το πώς μπορεί να εξυπηρετήσει το Τριφύλλι σε τέτοια παιχνίδια. Ο Μπάλντοκ εμφανίστηκε βασικός σε κρίσιμο ματς. Οι Τζούρισιτς-Μλαντένοβιτς στα αριστερά ήταν απογοητευτικοί. Ο Πελίστρι έμεινε εκτός. Ο Ουναχί ήταν περιορισμένος στα υψηλά μέτρα. Δεν αποκτήθηκε ποτέ αριστερός εξτρέμ.

Αν μπουν όλα αυτά μέσα στην εξίσωση, η ομάδα στέλνει ένα μήνυμα «SOS» προς τη διοίκηση, πως με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν θα φτάσει στην κορυφή τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι (6/10): Ο Πολωνός τερματοφύλακας έκανε ένα λάθος που θα μπορούσε να στοιχίσει στο πρώτο τέταρτο της συνάντησης. Δεν ευθύνεται στο πρώτο γκολ, στο πέναλτι διάλεξε τη λάθος γωνία.

Τζορτζ Μπάλντοκ (4/10): Ανέτοιμος για μια τέτοια πρόκληση ο μπακ του Τριφυλλιού. Δεν αμφισβητείται η αξία του, όμως, ρίχτηκε με άτσαλο τρόπο στα… βαθιά.

Ίνγκι Ίνγκασον (5/10): Ο Ισλανδός στόπερ έχασε τον Πιερό στη φάση του 1-0. Γενικότερα, αντιμετώπισε θέματα στην άμυνα, κάτι σπάνιο για εκείνον.

Τιν Γέντβαϊ (6/10): Ο Κροάτης ήταν πιο αξιόπιστος στην άμυνα, έβγαλε αντίδραση και σημείωσε και τη μοναδική ευκαιρία των πρασίνων στο πρώτο ημίχρονο.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς (4/10): Τίποτα ιδιαίτερο από τον Σέρβο μπακ. Δεν βρήκε στόχο κάποια από τις σέντρες του, ενώ στην άμυνα άφησε κενά.

Ουίλιαν Αράο (5/10): Ο Βραζιλιάνος προσπάθησε, αλλά φάνηκε η αδυναμία του να ελέγξει τη ροή του αγώνα. Ορθώς αντικαταστάθηκε.

Νεμάνια Μαξίμοβιτς (5/10): Δεν είναι ξεκάθαρη η χρησιμοποίηση του Σέρβου χαφ που αποτελεί ένα εργαλείο για τον ανασταλτικό τομέα. Μέτρια η εικόνα στο γήπεδο.

Αζεντίν Ουναχί (6/10): Δεν απέδωσε στο αποψινό ντέρμπι ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής. Δεν υπήρξαν ξεκάθαρες ιδέες από την ομάδα.

Τετέ (8/10): Ο μοναδικός από τον Παναθηναϊκό που έπαιξε ποδόσφαιρο. Προκάλεσε ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΚ, έλειψαν οι τελικές, διότι δε γινόταν να τα βάλει με όλους.

Φιλίπ Τζούρισιτς (3/10): Κακώς χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Σέρβος. Με τον Πανσερραϊκό σκόραρε από τον άξονα (!). Δεν έχει την εκρηκτικότητα του ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν κάποτε στην Ιταλία, δεν βοήθησε και στην άμυνα.

Φώτης Ιωαννίδης (3/10): Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Ιωαννίδης κι αυτό θα πρέπει να ανησυχήσει και τα υψηλότερα στελέχη της διοίκησης. Με την Εθνική αγωνίστηκε με άλλον «αέρα».

Ντανιέλ Μαντσίνι (3/10): Δε φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Φακούντο Πελίστρι (5/10): Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος ο Ουρουγουανός δίχως να έχει κάποια καλή στιγμή στον αγώνα.

Τάσος Μπακασέτας (4/10): Μπήκε ορεξάτος στο γήπεδο, όμως, τα πράγματα δεν ήταν ευνοϊκά για εκείνον.

Άνταμ Τσέριν (3/10): Λίγες ώρες μετά την ανανέωσή του ο Σλοβένος έκανε δίχως να το θέλει, παράβαση πέναλτι.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (-): Δεν μπορεί να κριθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr