Ευαγγέλου - Παπαπέτρου έδειξαν τον δρόμο: «Δώρο» στον Ολυμπιακό, απόφαση-πρόκληση για Παναθηναϊκό

Μέσα σε δύο αγωνιστικές έγινε ξεκάθαρη η «γραμμή» των διαιτητών στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague.

Ευαγγέλου - Παπαπέτρου έδειξαν τον δρόμο: «Δώρο» στον Ολυμπιακό, απόφαση-πρόκληση για Παναθηναϊκό

Και επίσημα έχουμε… επιστροφή στα παλιά στο θέμα της διαιτησίας.

Την 5η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός δεν επιβραβεύτηκε με πέναλτι σε γροθιά του Γκουγκεσασβίλι στον Βαγιαννίδη.

Ο Ευαγγέλου έδειξε αρχικά την παράβαση, αλλά το VAR (!) είχε διαφορετική γνώμη με τον πρώτο τελικά να πείθεται να αλλάξει την απόφασή του.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», το VAR μάλλον δεν λειτουργούσε. Ο Παπαπέτρου τιμώρησε τον Χουτεσιώτη για παράβαση-πέναλτι σε προσπάθειά του να μαζέψει τη μπάλα.

Ο Βέλντε φαίνεται ξεκάθαρα να παρεμποδίζει τον αντίπαλό του να παίξει στη μπάλα, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν την έχει βρει κιόλας.

Στη μια φάση στον αγώνα του Τριφυλλιού έγινε ανάλυση ενδελεχώς από όλα τα πλάνα αν ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού βρήκε έστω και ελάχιστα τη μπάλα. Στο Φάληρο η απόφαση για τον Ολυμπιακό – που τα έβρισκε σκούρα – βγήκε σε χρόνο ντε τε.

Κατά αυτόν τον τρόπο, οι Πειραιώτες έκαμψαν την αντίσταση της ομάδας του Γκαρσία με τον Ελ Κααμπί να τελειώνει το ματς στο β’ μέρος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr