Έκπληξη Αλόνσο! Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Δείτε την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Εκεί πρέπει να «χτυπήσει» την ΑΕΚ

Το βράδυ της Κυριακής (29/09) η «OPAP Arena» θα φιλοξενήσει το ντέρμπι ΑΕΚΠαναθηναϊκός. Το ματς είναι το πρώτο αθηναϊκό ντέρμπι για τη νέα σεζόν και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η προσμονή του κόσμου είναι μεγάλη.

Αναμφίβολα το ενδιαφέρον στη «μάχη» της Νέας Φιλαδέλφειας δεν… περιορίζεται μόνο στους τρεις βαθμούς που θα πάρει ο νικητής, αλλά και το πρεστίζ του που θα αυξηθεί από μία επικράτηση κόντρα σ’ έναν από τους βασικούς ανταγωνιστικές για τον τίτλο. Έτσι, η νίκη αποτελεί… μονόδρομο, τόσο για την Ένωση, όσο και για το «τριφύλλι».

Ο Ματίας Αλμέιδα κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής έχοντας αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί. Οι Λιβάι, Γκατσίνοβιτς, Μουκουντί και Οντουμπάτζο δεν είναι στη διάθεση του Αργεντίνου κόουτς, εν αντιθέσει με τους Λαμέλα, Άμραμπατ, Ρότα και Λιούμπισιτς που επιστρέφουν.

Από την πλευρά του, ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βαγιαννίδη και Μαξ, ενώ όπως όλα δείχνουν θα στηριχθεί στον σχεδιασμό που είχε στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Έκπληξη Αλόνσο! Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Exit mobile version