Γερεμέγεφ: «Προετοιμαστήκαμε καλά - Πάμε για τους τρεις βαθμούς»
Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το σημερινό ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ λέγοντας πως οι πράσινοι μπορούν να πάρουν τη νίκη.
Στο «Sportshow» της Cosmote TV μίλησε ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος αποκάλυψε πως θεωρεί έτοιμο τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Eίναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω πως προπονηθήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα. Έχουμε ένα καλό πλάνο και πρέπει απλά να βγούμε στο γήπεδο και να βάλουμε τα δυνατά μας, γιατί σίγουρα χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς.
Πάντα τα ντέρμπι είναι έντονα. Η ΑΕΚ συνήθως αγωνίζεται ένας εναντίον ενός, μάχεται πολύ, διαθέτει καλούς παίκτες. Όπως είπα, αυτήν την εβδομάδα ήμασταν πολύ καλά. Το πλάνο που έχουμε μοιάζει καλό και τώρα χρειάζεται να βγούμε στο γήπεδο και να αποδείξουμε πράγματα στους εαυτούς μας».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα