Ιωαννίδης: «Αν πάρουμε το 100% από όλους, δεν μας σταματά καμία ομάδα στην Ελλάδα!»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

«Δεν φεύγει ούτε με 50 εκατ. ευρώ ο Ιωαννίδης από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ σαν ομάδα έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού, ιδιαίτερα όταν αμύνεται. Αυτό έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να το διαχειριστούμε και οι παίκτες λίγο καλύτερα.

Στο πώς να προετοιμάσουμε το παιχνίδι, στο πόσο σκληροί να είμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στο πόσο καλά θα ανταπεξέλθουμε στον τρόπο παιχνιδιού, γιατί είναι ένας τρόπος παιχνιδιού ακραίος, είναι κοντά στο όριο του φάουλ συνέχεια, σε men to men το οποίο το δουλεύουμε καθημερινά, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση.»

-Για τον μηχανισμό που θα πρέπει να έχει η ομάδα στο επιθετικό κομμάτι: «Όπως είπα προηγουμένως δεν έχει κάνει μόνο με τον αντίπαλο, έχει να κάνει και μ’ εμάς. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον κάθε ποδοσφαιριστή που έχουμε στο έπακρο.

Αυτή τη στιγμή έχουμε παίκτες με τεράστια ποιότητα και έχω την εντύπωση ότι εάν καταφέρουμε να πάρουμε από κάθε παίκτη το 100%, νομίζω πως δεν μπορεί κάποια ομάδα στην Ελλάδα να μας σταματήσει.»

-Αν αυτό το ντέρμπι θα μοιάζει με αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Όχι νομίζω πως είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Αυτό το ματς είναι πιο κοντά στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια παρά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι μια ομάδα τελείως διαφορετική. Ο προπονητής αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο διαφορετικά και είναι φυσιολογικό αυτό.»

Exit mobile version