Τρομερός Παναθηναϊκός, νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ

Στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της έφτασε η Κ17 του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ εντός έδρας. Οι Πράσινοι από τα πρώτα λεπτά και καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Τρομερός Παναθηναϊκός, νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ

Στο 16ο λεπτό μάλιστα το Τριφύλλι έκανε το 1-0. Ο Ιωάννου σέντραρε από τα δεξιά, με τον Βαμβακίδη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά και στην επαναφορά να σκοράρει.

Οι παίκτες του Κώστα Κιάσσου μάλιστα πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 30΄. Η Κ17 του Τριφυλλιού έκλεψε την μπάλα, με τον Ιωάννου να πλασάρει σωστά και να κάνει το 2-0.

Οι Πράσινοι και στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα είχαν κάποιες καλές στιγμές με το σκορ να παραμένει ίδιο μέχρι το τέλος και το Τριφύλλι να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

Παναθηναϊκός (Κιάσσος): Σταμέλλος, Λάβδας, Γαζής, Βύντρα, Δημακόπουλος, Θεοχάρης, Ρεμούνδος, Αργυρόπουλος (75΄ Ψαρρής), Ιωάννου (89΄ Γκρεμούτης), Κίτσας ( 89΄ Τσιμερίκας), Βαμβακίδης

ΑΕΚ (Σχίζας): Δούκας, Αρβανιτάκης, Ναλιτζής, Δελαπόρτας (45΄ Γκολφίνος), Γεωργίου, Φάσφαλης (80΄ Μάνος) , Νασασίμπι, Σαββίδης (78΄ Κοσκολέτος), Παπαδημητρίου, Πόριαζης (68΄Μουρτζίνος), Τσώμος

Exit mobile version