Παρασκήνιο με Τσέριν: Οι λόγοι που αποφάσισε να αλλάξει μάνατζερ

Ο Άνταμ Τσέριν πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό άλλαξε μάνατζερ για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Παρασκήνιο με Τσέριν: Οι λόγοι που αποφάσισε να αλλάξει μάνατζερ

Ο Παναθηναϊκός και ο Άνταμ Τσέριν θα συνεχίσουν να συνεργάζονται έως το 2028 μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Σλοβένου μέσου, ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό το παρασκήνιο ήταν αρκετά πλούσιο κι ενδιαφέρον.

Θυμίζουμε ότι ο Τσέριν όλο αυτό το διάστημα είχε σαν μάνατζερ τον Αμίρ Ρούζνιτς, από τον οποίο όμως δεν έμεινε ικανοποιημένος για διάφορους χειρισμούς που έκανε με αποτέλεσμα να τον αλλάξει και να διακόψει οριστικά τη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα ο Σλοβένος άσος του Τριφυλλιού έχει κάνει την τελευταία διετία μια τρομερή αγωνιστική άνοδο, ενώ παράλληλα βρίσκεται σταθερά στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας όντας μάλιστα και βασικός σ’ αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο περασμένο Euro, ο Τσέριν ήταν εξαιρετικός και βοήθησε σημαντικά τη Σλοβενία να κάνει την πορεία που είδαμε στη διοργάνωση και θεωρείται πετυχημένη.

Με βάση, λοιπόν, τα παραπάνω δεδομένα και σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» ο Ρούζνιτς δεν μπόρεσε να βρει ομάδες από το πάνω ράφι ή από τοπ πρωταθλήματα, ώστε να χτυπήσουν την πόρτα του Τριφυλλιού και να τον διεκδικήσουν.

Αντιθέτως η μόνη πρόταση που είχε στα χέρια του ο πρώην, πια, ατζέντης του ποδοσφαιριστή ήταν αυτή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου απορρίφθηκε κατευθείαν και από τον ίδιο, καθώς μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Κροατία, αγωνιζόταν πριν έρθει στον Παναθηναϊκό, θα ήταν πισωγύρισμα.

Ωστόσο πέρα απ’ αυτό το λόγο σημαντικό ρόλο στην απόφαση της αλλαγής του ατζέντη έπαιξαν και οι χειρισμοί που έκανε στις συνομιλίες με τους πράσινους, προσπαθώντας ουσιαστικά να τους εκβιάσει και να τους βάλει στο παιχνίδι τους μη βοηθώντας έτσι τον πελάτη του να υλοποιήσει όσα πραγματικά ήθελε για την καριέρα του.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο Αμίρ Ρούζνιτς εκτός από τον Τσέριν έχει άλλους δύο πελάτες που αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό και είναι οι Αντράζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, οι οποίοι μάλιστα δεν υπολογίζονται από τον Ντιέγκο Αλόνσο και έγινε μεγάλη προσπάθεια, ώστε ν’ αποχωρήσουν το περασμένο καλοκαίρι.

Όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο με τον ατζέντη των παικτών να μην μπορεί να βρει κάποια ομάδα στους πελάτες του, οι οποίοι ουσιαστικά εγκλωβίστηκαν στον ελληνικό σύλλογο και θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Μια εξέλιξη την οποία είδε και φίλτραρε ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος έχοντας και τα υπόλοιπα κριτήρια στο μυαλό του, αποφάσισε πως δεν μπορεί να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο ατζέντη, τον οποίο κι άλλαξε!

Exit mobile version