Ανανέωση Τσέριν: Το… κρυφό μήνυμα που έστειλε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός με την ανανέωση του Άνταμ Τσέριν πέτυχε δύο τεράστιες νίκες που θ’ αποτελέσουν οδηγό για τη συνέχεια όσον αφορά το κομμάτι μεταγραφών κι ανανεώσεων.

Παναθηναϊκός: Η... αποχώρηση που έφερε την ανανέωση του Τσέριν

Η υπόθεση της ανανέωσης του Άνταμ Τσέριν στον Παναθηναϊκό μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν και πέρασε από διάφορα στάδια μέχρι τελικά ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Οι πράσινοι μετά απ’ την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα πέτυχαν δύο τεράστιες νίκες με τη μία να αφορά το αγωνιστικό και την άλλη το εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Αρχικά το πολύ σημαντικό δεδομένο είναι πως ο Άνταμ Τσέριν παρέμεινε στο Τριφύλλι και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς μιλάμε για έναν εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος έχει κάνει τρομερή άνοδο τα τελευταία χρόνια.

Από εκεί και πέρα το δεύτερο πολύ σημαντικό στοιχείο είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν εκβιάζεται και δεν υποκύπτει σε διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια, καθώς είναι ένα πολύ μεγάλο μέγεθος, για να μπορεί να νικηθεί από τέτοιες τακτικές.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην μάνατζερ του Σλοβένου μέσου, Αμίρ Ρούζνιτς είχε προσπαθήσει με διάφορες τακτικές να εκβιάσει καταστάσεις και να πετύχει ορισμένα πράγματα που ήθελε εκείνος αφ’ ότου γίνει και η ανανέωση.

Τελικά ο Τσέριν προχώρησε στην αντικατάστασή του, έδειξε πως ήθελε να μείνει στον σύλλογο και έπειτα όλα πήραν το δρόμο τους.

Exit mobile version