Το συμβόλαιο που λήγει και τα δεδομένα για το μέλλον του Αράο στον Παναθηναϊκό

O Γουίλιαν Αράο είναι ένας παίκτης που θεωρείται πολύτιμος για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ακόμα κανείς δε γνωρίζει τι θα γίνει με το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Παναθηναϊκός: «Μνηστήρας για Αράο» - Όλη η αλήθεια

Ο Παναθηναϊκός πέρυσι το καλοκαίρι απέκτησε τον Γουίλιαν Αράο, ο οποίος λίγο καιρό μετά πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή σεζόν χωρίς καν να αγωνιστεί στη φυσική του θέση λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν.

Ο Βραζιλιάνος μέσος πέρυσι κατά κύριο λόγο δεν έπαιξε στο «6» αλλά ως αριστερός στόπερ προσφέροντας πολλές βοήθειες στην ομάδα με αποτέλεσμα να κρίνεται περισσότερο απαραίτητος για το ρόστερ του Τριφυλλιού.

Το συμβόλαιο του Αράο τελειώνει το καλοκαίρι του 2025 και ακόμα από τον ίδιο τον Βραζιλιάνο δεν υπάρχουν ξεκάθαρες προθέσεις για το τι ακριβώς θέλει να κάνει στην καριέρα του.

Δηλαδή αν προτιμάει να παραμείνει στην Ελλάδα ή να επιστρέψει στη χώρα του για τα τελευταία του ποιοτικά χρόνια καριέρας, καθώς είναι στα 32 του πλέον και μπαίνει σ’ αυτό το στάδιο.

Παρ’ όλα αυτά ο Παναθηναϊκός δεδομένα επιθυμεί να διατηρήσει και μετά το 2025 τον Βραζιλιάνο στο ρόστερ του, καθώς είναι ένας πολύτιμος και εξαιρετικός παίκτης κι έτσι μέσα στο 2024 θ’ ασχοληθεί με την περίπτωσή του πιο ενεργά.

Exit mobile version