Παναθηναϊκός: Κρίνονται 4 παίκτες, λήγουν τα συμβόλαιά τους

Το ερχόμενο καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κινητικό, καθώς λήγουν αρκετά συμβόλαια παικτών που είναι υπό εξέταση αυτή τη στιγμή.

Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι που σημείωσαν άνοδο στο Transfermarkt - Σε ελεύθερη πτώση οι «κομμένοι»

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2025 θα έρθει αντιμέτωπος με τη λήξη αρκετών συμβολαίων κι αν ορισμένα απ’ αυτά, δεδομένα, δεν ανανεωθούν, τότε ορισμένα ακόμα κρίνονται υπό εξέταση με τις περιπτώσεις να είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.

Αρχικά οι Ρουμπέν Πέρεθ, Αλεξί Τρουγιέ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς δεν υπολογίζονται και δεδομένα αν δε φύγουν τον Ιανουάριο που ανοίγει ξανά το μεταγραφικό παράθυρο, τότε θα μείνουν ελεύθεροι το καλοκαίρι που τελειώνει και το συμβόλαιό τους.

Από εκεί και πέρα για τον Ζέκα επίσης είναι ξεχωριστή περίπτωση, καθώς ο Πορτογάλος μέσος βρίσκεται στη Δύση της καριέρας του και δεν μπορεί να δώσει όσα θα ήθελε για πολλά χρόνια ακόμη με αποτέλεσμα μια ανανέωση να είναι περιττή.

Επιπλέον όσον αφορά τον Κλίντμαν Λίλο είναι ένας τερματοφύλακας 21 ετών και από εκεί και πέρα με τους Ντραγκόφσκι και Λοντίγκιν μπροστά του δύσκολα θα βρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, όμως καλό είναι να περιμένουμε να δούμε την απόφαση του συλλόγου ως προς την περίπτωσή του.

Ωστόσο εκτός απ’ αυτούς τους παίκτες υπάρχουν κι ακόμα μερικοί που το καλοκαίρι του 2025 θα είναι ελεύθεροι. Ο λόγος γίνεται για τους Μπαρτ Σένκεφελντ, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.
Το Τριφύλλι δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του αναφορικά μ’ αυτές τις περιπτώσεις και θα περιμένει να κυλήσει η φετινή σεζόν, προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις του για πιθανές προτάσεις ή όχι.

Exit mobile version