Παναθηναϊκός: Αράο, Ουναχί και μετά το… ποιος;

Ο Ατζεντίν Ουναχί κόντρα στις Σέρρες, υποδεχόταν όμορφα τη μπάλα, συνδυαζόταν καλά με τον Τετέ δεξιά, αποτελούσε σταθερό σκαλοπάτι ανάπτυξης.

Παναθηναϊκός: Λίρα εκατό ο Ουναχί, να πως τους «τρελαίνει»!

Ο Μαροκινός δεν γίνεται να μην είναι στους 11 που θα βγουν από την φυσούνα της Νέας Φιλαδέλφειας την Κυριακή. Στα ντέρμπι άμα δεν πάρεις πολλά από τα χαφ σου, σπάνια έχεις τύχη.

Αν έχεις άμυνα που πανικοβάλλεται, μπακ που είναι επίφοβα να σε κάψουν ξεχνώντας να γυρίσουν στην άμυνα, πέφτει μεγάλο βάρος στους παίκτες του άξονα που επιβάλλεται εκτός από το να κουβαλήσουν μπάλα, να γίνουν και υπασπιστές της αμυντικής τετράδας, ελαττώνοντας όσο περισσότερο μπορούν τους κινδύνους για την εστία του Ντραγκόφσκι.

Ίσως δούμε και τον Αράο να οπισθοχωρεί την Κυριακή, με Μαξίμοβιτς-Τσέριν να έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν λεπτά συμμετοχής αφού ο Βραζιλιάνος έχει βαρύ κορμί στόπερ και θέλει δίπλα του τρεχαλατζήδες με τους οποίους θα μοιράζεται αποστάσεις, ώστε να μην τα…φτύνει, τρέχοντας δεξιά και αριστερά.

Από το ξεκίνημα της χρονιάς ο Αράο είναι ο πιο σταθερός παίκτης σου, βοηθά μπρος και πίσω αλλά έχει κι αδυναμίες τις οποίες ο Αλόνσο πρέπει να καμουφλάρει. Δύσκολη αποστολή όσο αυτή την στιγμή μόνο ο Ουναχί δείχνει φρέσκος, ο Μπακασέτας δεν είναι στα καλά του, Τσέριν, Μαξίμοβιτς έρχονται συνήθως από τον πάγκο. Από την δική τους παρουσία θα εξαρτηθούν πολλά στο ντέρμπι.

Exit mobile version