ΑΕΚ -Παναθηναικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (29/09)

Με καλή ψυχολογία και στόχο να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή , ο ΠΑΟ παίζει στην Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ - Παναθηναικος Live streaming

 ΑΕΚ– Παναθηναικος Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό κλέβει την παράσταση στην 6η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες την Κυριακή (21:30) στην «Αγιά Σοφιά» είναι αποφασισμένες να παλέψουν για το «τρίποντο» της νίκης, προκειμένου να διατηρηθούν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας (3-2-0) με 11 βαθμούς. Φιλοδοξεί μετά την «γκέλα» (0-0) της περασμένης αγωνιστικής με την Καλλιθέα να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη. Ο Ματίας Αλμέιδα μεσοβδόμαδα είδε τους Λαμέλα, Άμραμπατ να ξεπερνούν τα προβλήματα.  Να δηλώνουν «παρών» για το ντέρμπι, αντίθετα εκτός παραμένουν οι Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς. Παράλληλα, ο Μαρσιάλ δεν είναι ακόμα σε βαθμό ετοιμότητας για να μπει στο αρχικό σχήμα.

Με βάση όλα τα παραπάνω το τεχνικό επιτελείο σχεδιάζει 11αδα με τους Στρακόσια, Ρότα, Κάλενς, Βίντα Χατζισαφί στην άμυνα τους Σιμάνσκι, Γιόνσον Πινεδα, Ελίασον στη μεσαία γραμμή και τους Λαμέλα, Πιερό στην επίθεση.

Να παρουσιαστεί κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκό θα παίξει 2ο ντέρμπι σε διάστημα 15 ημερών. Αφού πριν τη νίκη με 3-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό αντιμετώπισε και έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το «τριφύλλι» ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να πλησιάσει την κορυφή. Με 8 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές απέχει 5 πόντους από την 1η θέση. Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού μόνο ο Μαξ είναι ανέτοιμος.

Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν κλειδωμένες. Μπροστά από τον Ντραγκόφσκι θα παίξουν οι Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς στη μεσαία γραμμή βασικοί θα αγωνιστούν οι Αράο, Μαξίμοβιτς και μια θέση διεκδικούν οι

Μπακασέτας, Ουναΐ. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ιωαννίδης και στο πλάι του οι Τετέ, Πελίστρι.

Το παρελθόν στο αθηναϊκό ντέρμπι είναι γεμάτο συγκλονιστικά παιχνίδια. Σε 82 ματς- ανεξαρτήτως έδρας- ο απολογισμός είναι 28 νίκες (20 εντός) για την ΑΕΚ, 30 (10 εκτός) για τον Παναθηναϊκό και 24 ισοπαλίες. Στο νέο γήπεδο της «Ένωσης» οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 4 φορές με την ΑΕΚ να μετράει 2 νίκες και ισάριθμα ματς έχουν λήξει ισοπαλία

Παναθηναϊκός: «Έδεσε» Τσέριν, επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2028

Νέο συμβόλαιο για τον Σλοβένο χαφ του «τριφυλλιού» ο οποίος υπέγραψε το μέλλον του στους «πράσινους» για τέσσερα χρόνια ακόμα.

Σημαντική συμφωνία για τον Παναθηναϊκό που «κλείδωσε» τον Άνταμ Τσέριν στο «τριφύλλι». Ο Σλοβένος που έκανε εξαιρετικό Euro και αποτελούσε απ’ τις σημαντικότερες μονάδες των «πράσινων» την προηγούμενη διετία, υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Με αυτή την επέκταση «έδεσε» το μέλλον του στο «τριφύλλι», το οποίο του προσέφερε μεγαλύτερο συμβόλαιο σε διάρκεια και φυσικά σημαντικά αυξημένες απολαβές.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2028.

 ΑΕΚ– Παναθηναικος Live streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr