Τσέριν: Ανανέωση… με μεταπωλητική αξία

Καλορίζικο το νέο συμβόλαιο να ευχηθούμε στον Ανταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος δεν θα σε κάνει να παραληρείς με την μπάλα που ξέρει, αλλά είναι πιο κοντά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο συγκριτικά με Αράο, Μαξίμοβιτς, νεότερος, ταχύτερος και...πεινασμένος.

Παναθηναϊκός: Τριπλασιασμός αποδοχών! Οι νέες απολαβές του Τσέριν

Το καλοκαίρι που ο πρώην μάνατζέρ του έκανε …παιχνιδάκια λέγοντας στον Παναθηναϊκό ότι ο πελάτης του ήθελε να παίξει στην Κροατία απορούσαμε για τις φιλοδοξίες και τα όνειρα του παιδιού. Τέλος καλό, όλα καλά. Από τα 18 του μέχρι και σήμερα, από την Ντομζάλε μέχρι την Ριέκα και την Εθνική Σλοβενίας, ο ρόλος που υπηρετούσε σχεδόν πάντα ο ποδοσφαιριστής ήταν αυτή του κεντρικού μέσου.

Είναι ένα ισορροπημένο 8άρι, το οποίο μπορεί να παίξει τόσο ως εσωτερικός χαφ σε τριάδα όσο και ως δίδυμο σε 4-2-3-1 ή σε 3-4-1-2. Σε μερικά ματς, πριν έρθει στην Αθήνα, χρησιμοποιήθηκε ως επιτελικός αλλά και ως αμυντικός μέσος. Φυσικά αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία και σημασία είναι ο τρόπος που παίζει, τα χαρακτηριστικά του, ο ιδιαίτερος ρόλος του πάνω στο χορτάρι.

Ο Τσέριν είναι ένας σύγχρονος box to box που μπορεί να παίξει με την ίδια αποτελεσματικότητα έξω και από τις δύο περιοχές και το κυριότερο είναι σε ηλικία με μεταπωλητική αξία, ας μην ξεχνάμε ότι στο Euro πολλοί σκάουτερ τον ξεχώρισαν.

Exit mobile version