Παναθηναϊκός: Στην ουρά για Βαγιαννίδη οι μνηστήρες

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποτελεί ένα πολύ σημαντικό project για το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι δεδομένο πως οι μνηστήρες για εκείνον αναμένονται να είναι πάρα πολλοί.

Παναθηναϊκός: Στην ουρά για Βαγιαννίδη οι μνηστήρες

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης στα 23 του χρόνια βρίσκεται απέναντι από μια σειρά πολλών και μεγάλων αποφάσεων που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσουν την πορεία της καριέρας του, η οποία με σωστές επιλογές αναμένεται να είναι λαμπρή.

Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού έχει συμβόλαιο με το σύλλογο έως και το καλοκαίρι του 2025, ενώ ακόμη δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη αναφορικά με την ανανέωσή του όσο κι αν το επιθυμεί το Τριφύλλι.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει την υπογραφή του Έλληνα μπακ, ο οποίος από την 1η Γενάρη και μετά θα μπορεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι να μιλήσει με όποιον σύλλογο θέλει προκειμένου να ενταχθεί, όταν τελειώσει το υπάρχον συμβόλαιό του.



Από εκεί και πέρα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο 23χρονος μπακ είχε ήδη πολλούς μνηστήρες το περασμένο καλοκαίρι με τις Μπράγκα, Μποταφόγκο, Χόφενχαϊμ, Τουλούζ να έχουν κάνει διερευνητικές κρούσεις.

Επιπλέον εκτός απ’ αυτές τις ομάδες και οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ παρακολουθούν πολύ διακρητικά τις εξελίξεις γύρω από Βαγιαννίδη-Παναθηναϊκό, προκειμένου να προχωρήσουν για την απόκτησή του σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος, καθώς και θέλουν να ενισχύσουν τη δεξιά τους πλευρά όσο και το ελληνικό τους στοιχείο.

Τέλος, είναι δεδομένο ότι σε περίπτωση που ο Βαγιαννίδης δεν τα βρει με τους πράσινους, τότε οι μνηστήρες θα κάνουν… ουρά για εκείνον, καθώς μιλάμε για έναν μοντέρνο, ταχυδυναμικό μπακ, ο οποίος είναι μόλις 23 ετών και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει βασικό ρόλο στην νέα Εθνική ομάδα.

Exit mobile version